Εγνατία 95 (Στάση Αγ. Σοφίας)
+6946080466 +2310261740
kalesisk@gmail.com

Σύγχρονες Θεραπείες

Εφαρμόζεται πρωτοποριακά η ειδική Ιατροδιατροφική μέθοδος ακριβείας “Dr.Kalesis”.
Συγκεκριμένα, ο κος Καλέσης Κωνσταντίνος, ο οποίος εξειδικεύεται στην Ιατρική Ακριβείας, σε συνεργασία με Γενετιστές, απομόνωσε τα γονίδια και τα τρόφιμα που προκαλούν άνοδο των αντισωμάτων IgG και κατά συνέπεια, τροφική δυσανεξία-δυσπεψία-μετεωρισμό κοιλίας-σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και τα συνδύασε σε ένα ειδικό διατροφογενετικό test, μαζί με γονιδιακό έλεγχο (DNA) με ανάλυση γονιδίων που προκαλούν τις συχνότερες μεταβολικές παθήσεις (διαβήτη, παχυσαρκία, υπέρταση, διατροφικές διαταραχές, δυσλιπιδαιμία, κολίτιδες) με αποτέλεσμα την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων (οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο). Παράλληλα, διαπιστώνεται η τροφική δσναεξία σε 57 τρόφιμα μέσω του επιπέδου δραστικότητας IgG. Γίνεται ιατρική επεξήγηση των αποτελεσμάτων ανακαλύπτοντας τις αιτίες των συμπτωμάτων και πω το σώμα εξατομικευμένα αντιδρά στην παθοφυσιολογία των τροφών.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιείται παθολογική κλνική εξέταση, διερεύνηση και θεραπεία παχυσαρκίας και συνοδών νοσημάτων, εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής (δυνατότητα διατροφικού πλάνου σύμφωνα με το DNA, test δυσανεξίας τροφίμων) ιατρική και διατροφική προσέγγιση, ολιστικά. Λιπομέτρηση, ΗΚΓ, ηλεκτρονική συνταγογράφηση. παραπεμπτικό για αιματολογικό έλεγχο, υπέρηχο, ακτινογραφία.

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Καλέσης είναι Πτυχιούχος τετραετούς φοιτήσεως της Ανώτατης Σχολής Αισθητικής και εφαρμόζει ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης κοιλιακής χώρας κατόπιν ραντεβού (φωσφατυδιλοχολίνη PPC, δεσοξυχολικό νάτριο).
1 ιατρική συνεδρία κάθε 2-3 εβδομάδες για χρονικό διάστημα 2-3 μηνών.